" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41063764 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Правління Львівської обласної організації УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image     27 жовтня відбулось чергове засідання правління Львівської обласної організації  УСВА.
     Перед початком засідання  Генеральний консул Російської Федерації  у Львові Олег Астахов вручив медаль «За бойові заслуги»  ветерану Афганістану, львів'янину Ярославу Миколайовичу Бурлаку, який 23 роки тому був  представлений  до цієї  нагороди. 
Детальніше...
 
Памяти боевого товарища, писателя и кинорежиссера Надрукувати Надіслати електронною поштою
 27 октября 2011 года в  московской  клинике умер известный российский кинорежиссер, участник боевых действий Сергей Станиславович Говорухин.
Родился  Сергей 1 сентября 1961 года в Харькове в семье известного режиссёра Станислава Говорухина и актрисы Юноны Ильиничны Каревой.
Детальніше...
 
28 жовтня – 67 річниця визволення України від фашистських загарбників Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!
Шановні співвітчизники!

      Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) щиро  вітаю Вас з 67-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!
     Не підвладна рокам велич подвигу народу, який відстояв свободу, честь і незалежність Вітчизни, який врятував світ від фашистської чуми і відбудував зруйновану післявоєнну країну.
Детальніше...
 
Размышления по поводу так называемого «Открытого афганского письма господину Червонопискому» Надрукувати Надіслати електронною поштою
(на открытое письмо рядового -  Ковальчука Павла Ивановича, в/ч п/п 26190)
    Разделяя тревогу и озабоченность по поводу поднимаемой в «письме» проблемы, обратил внимание на ряд вопросов, которые отношение к данной теме имеют весьма отдаленное.
Детальніше...
 
На честь Героя – Олега Онищука Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image24 роки тому шістнадцять сміливців, розвідників-десантників здійснили свій  подвиг біля міста Шахджой.
Група під керівництвом старшого лейтенанта Олега Онищука секретно здійснила в афганських горах стрімкий марш. 30 жовтня 1987 року  перехопили караван зі зброєю. Але вночі група була оточена і десантники вступили у нерівний бій. Ворог відкрив масивний вогонь з кулеметів, гармат, мінометів. Один за одним гинули побратими. Коли у них скінчилися патрони, в хід пішли гранати. Останню Олег залишив для себе…
Детальніше...
 
УСВА зупинила чергову спробу депутатів обмежити соціальні гарантії! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image       20 жовтня спеціально створена Контрольна група Української Спілки ветеранів Афганістану на чолі з Головою С. Червонопиським  зупинила чергову спробу Верховної Ради проголосувати Закон 9127. Раніше, як уже відомо УСВА категорично виступила проти прийняття цього закону в першому читання.
Детальніше...
 
Командарм – мы Вас помним Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ этот день ровно год назад ушел из жизни человек чистой души и чести, первый командующий 40-й Армии генерал-лейтенант Ткач Борис Иванович.
24 октября 2011 года делегация Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) почтила светлую память легендарного  командарма  возложив цветы на его могилу.
Светлая память о Борисе Ивановиче навсегда сохранится в наших сердцах.
Пресс-служба УСВА.
 
Воїнам-інтернаціоналістам у наступному році виділять майже 51 млн. гривень Надрукувати Надіслати електронною поштою
У проекті бюджету на 2012 рік передбачено 50,9 млн. гривень на забезпечення воїнів-інтернаціоналістів житлом. Про це повідомили у прес-службі Міністерства фінансів України.
Детальніше...
 
Дія Меморандуму на місцевому рівні Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image07 жовтня  Івано-Франківська обласна держадміністрація за участю голови Вишиванюка М. В., заступника голови Іваницького Р. Я., керівників управлінь, з одного боку, та Івано-Франківська обласна організація УСВА за участю голови Купчія Ю. П., членів правління в складі 21 чоловіка, з іншого боку,  та представників місцевих засобів масової інформації  провели круглий стіл де протокольно домовилися про вирішення  основних проблемних питань, зокрема:
Детальніше...
 
КУБОК ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА ЗАХАРЕВСЬКОГО Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ жовтні, уже двадцять один рік, водне плесо Осташівського ставу прийняло учасників кубку з веслування на байдарках та каное пам'яті нашого земляка, учасника війни в Афганістані, кавалера ордена Червоної Зірки Олександра Захаревського. Проведений він уперше у 1990-му році з ініціативи тренера Олександра, директора дитячо-юнацької спортивної школи Владислава Грязнова та організаційної підтримки воїнів-інтернаціоналістів Уманщини й міськвідділу з питань фізкультури і спорту. Поступово змагання із місцевих набули всеукраїнського значення. З кожним роком інтерес до кубку зростає, залучаючи все нові й нові команди з різних куточків нашої держави. Ось і цьогорічний, турнір, пройшов за участі кращих веслувальників з Умані, Києва, Вінниці та інших міст України.
Детальніше...
 
Соціальні стандарти постійно зростають Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Віце-прем'єр-міністр — Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час години запитань до уряду у Верховній Раді 7 жовтня розповів про заходи, які Кабінет Міністрів вживає для підвищення рівня життя українців.
Детальніше...
 
Чугуевские «афганцы» действуют Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Чугуевской районной организации ветеранов Афганистана состоят на учете 103 воина-интернационалиста. Уже три года ее возглавляет Александр Владимирович Дранник.
К 20-летию вывода советских войск из Афганистана в городе был открыт памятник воинам-интернационалистам. Районная организация проводит работу по патриотическому воспитанию молодежи.
Детальніше...
 
Вдячні за добро Надрукувати Надіслати електронною поштою
Від імені чернігівських сімей загиблих в Афганістані  військовослужбовців хочемо щиро подякувати воїнам-інтернаціоналістам
Детальніше...
 
Загиблим на чужій війні Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Через долі 160 тисяч українців пройшла страшна Афганська вій-на. Тисячі не повернулися до рідних домівок, не обійняли матерів, не схилилися на батьківське плече, не пізнали кохання… Сумна статистика не минула і Заставнівщину. Через безглузду війну в чу-жій країні загинуло семеро наших земляків, які повернулися стра-шним вантажем «200» у «чорних тюльпанах».
Детальніше...
 
Прошу Вас оказать содействие в сборе информации. Надрукувати Надіслати електронною поштою
Прошу откликнуться всех кто, так, или иначе был знаком с Героем России Вчерашневым Сергеем Георгиевичем. Особенно интересно время его службы в Афганистане и особенности последнего героического боя рядового Вчерашнего С. Г.  Хочется  пообщаться с его командирами, сослуживцами  и узнать особенности службы, детали подвига рядового Вчерашнева С. Г., и  узнать, как сложилась их судьба после войны. Большие надежды возлагаю на сотрудников военкоматов и руководителей ветеранских организаций, так как большинство сослуживцев Вчерашнева С. Г. находятся в запасе и прямого доступа к интернету  могут  не имеют. 
Детальніше...
 
К 20-летию группы «Контингент» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКОНТИНГЕНТ – ЭТО УПОРСТВО И СТОЙКОСТЬ
Руководитель группы «Контингент» лубенчанин полковник Константин Авсеевич называет две даты рождения коллектива: первая – 1990 год – собственно создание группы, вторая – 1991 год – первый концерт.

Детальніше...
 
Азаров обещает не экономить на инвалидах Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Правительство никогда не будет экономить на инвалидах и социально не защищенных гражданах. Об этом заявил премьер-министр Украины Николай Азаров на семинаре для работодателей по вопросам легализации занятости и заработной платы в Киево-Святошинском районном центре занятости Киевской области, сообщает пресс-служба правительства.
Детальніше...
 
10 лет войны в Афганистане: печальные итоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Митингами и протестами отметили в США 10-летие начала войны в Афганистане. Активисты антивоенных и ветеранских организаций требуют от правительства немедленно вывести контингент и все силы бросить на спасение американской экономики. Самая крупная акция прошла в Вашингтоне у Белого дома. Оттуда ровно 10 лет назад президент Джордж Буш-младший приказал бомбить цели в Афганистане. Операция, рассчитанная на месяцы, затянулась на годы.
Детальніше...
 
Пошук веде «Патріот» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСправедливо стверджують: доки не поховано остатнього загиблого солдата, війна не закінчується. А ще мабуть кожен з нас з дитинства пам’ятає майже усім знайомий вислів: «Ніхто не забутий ніхто не забуте». Якщо говорити виразно, саме цим й керуються у гуртку «Патріот» Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, який очолює начальник факультету ракетних військ і артилерії вишу полковник Сергій Свідерок. Вже три роки цей колектив об’єднує неабияка любов до героїчного минулого, а об’єктами уваги пошуковців є місця запеклих бойових дій Першої та Другої світових воєн, захоронень військової техніки, які згідно з чинним законодавством віднесені до пам’яток історії, що потребують досліджень.
Детальніше...
 
5 октября – расширенное заседание (в селекторном режиме) Правления УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image5 октября 2011 года состоялось расширенное заседание Правления УСВА (в селекторном режиме), на которое были приглашены председатели и члены правлений областных, городских и районных организаций, представители областных и районных администраций, члены семей погибших, средства массовой информации.
Детальніше...
 
Правління УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image30 вересня відбулось чергове  засідання Правління  Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів).
Детальніше...
 
Нардеп Литвина хоче зняти пільги з афганців, у яких є руки і ноги Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТреба провести інвентаризацію і виявити липових афганців.
Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив голова бюджетного комітету, нардеп-"литвинівець" Валерій Баранов
Детальніше...
 
Пенсійна реформа: що змінилося Надрукувати Надіслати електронною поштою
 10 вересня 2011 року Президент України підписав ухвалений 8 липня поточного року Закон України "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" №3668-VI.
Закон набуває чинності з 1 жовтня 2011 року. Згідно із цим законом, усі пенсії, призначені до набрання ним чинності, продовжують виплачуватись у встановлених розмірах, без будь-яких обмежень, в тому числі й працюючим пенсіонерам.
Детальніше...
 
Десантники примут участие в международном миротворческом учении Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ соответствии с планом международного военного сотрудничества в подразделение Воздушно-десантных войск России примет участие в совместном украинско-белорусско-российском тактическом учении.
Детальніше...
 
Пам’ять про бойове братерство не згасає з роками Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ  вересні  на базі відпочинку Одеської обласної Спілки ветеранів Афганістану «Шураві» зустрілися ветерани  війни десантно-штурмового батальйону, які служили і воювали у складі 66-ї окремої мотострілецької Виборгзської Червоного Прапора орденів Леніна, Олександра Невського бригади ( в/ч п.п. 93992) на протязі 1980-1989 років.
Детальніше...
 
Отстоять свои права! Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageИменно с этой целью под стены Верховной Рады приехали  представители ветеранских организаций Днепропетровщины.
Во время расширенной пресс-конференции свою позицию по этому поводу высказали: председатель Днепропетровского областного объединения ветеранов Афганистана Виктор Волошин,  председатель Днепропетровского городского объединения ветеранов Афганистана Юрий Виноградов, председатель городской организации семей погибших в Афганистане воинов Лидия Семеновна Мазниченко, председатель совета Днепропетровской организации Всеукраинской общественной организации инвалидов «Союз Чернобыль Украины» Александр Суббота, председатель областной организации «Никто, кроме нас» Игорь Леухин.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Наступна > В кінець >>

Всього 4499 - 4524 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.